Menu Sluiten

Zoldervloer Isoleren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over zoldervloer isoleren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Zoldervloer Isoleren

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zoldervloer isoleren

bel ons nu prijsaanvraag tevredenheid over ons tevreden klanten isolatiepremie service jobs blog contact nl fr prijsaanvraag spouwmuurisolatie dakisolatie gevelisolatie zoldervloer isoleren plat dak isoleren prijsaanvraag zoldervloer isoleren expert in zoldervloer isoleren expert in zoldervloer isoleren beschik je ook over een verloren zolder een plaats die moeilijk bereikbaar is en amper wordt gebruikt kortom een verloren ruimte. Geen nood dankzij een isolatie met glaswolvlokken zijn deze moeilijk te bereiken ruimtes ook perfect te isoleren. Dit zorgt voor een perfecte isolatielaag voor de onderliggende ruimtes om deze tot een toffe leefruimte of slaapkamer voor je kinderen om te toveren zoldervloer isoleren grote maten Zeg vaarwel tegen die verloren zolder en laat je zoldervloer isoleren door iso protect waarom je zoldervloer isoleren prijs zoldervloer isoleren met welke isolatie of afwerking kunnen we je helpen spouwmuur dak gevel zoldervloer plat dak kaleien volgende stap stap persoonlijke gegevens ik g.

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur zoldervloer isoleren home zoldervloer isoleren indien jede zolder enkel als opslagruimte gebruiktof als het dak niet geschikt is om te isoleren biedt zoldervloerisolatie een veelbeter rendement. Een zolder wordt lang niet altijd gebruikt als woonruimte bij andere soorten gebruik is het mogelijk dat je bij een zoldervloer isoleren in aanmerking komt voor diverse premies en subsidies die ook van toepassing zijn op dakisolatie. Wanneer er bij de zoldervloer isoleren geen dampscherm geplaatst wordt zal deze lucht in het isolatiemateriaal doordringen wat een negatief effect heeft op de isolatiewaarde. Soorten vloerisolaties de keuze voor het isolatiemateriaal bij een zoldervloer isoleren is ook afhankelijk van het gebruik wanneer de zolder niet be.

Toelichting over Zoldervloer isoleren

vanquaille dak en torenwerken natuurleien historiek contact woningen historische gebouwen dak gevel isoleren isolatie vandaken hellendedaken plattedaken hellendedaken traditioneel isoleren tussen de kepers of op de zoldervloer wanneer de zolderruimte gebruikt wordt als leefruimte kunt u opteren voor isoleren tussen de bestaande roostering of kepers van het schuine dak. Dit op voorwaarde dat de dakkepers van binnenuit bereikbaar zijn. Materialen zoals soepele rotswol glaswol vlas of wol dienen voldoende dik en nauw aansluitend te worden geplaatst zonder spleten. Mogelijks dient de structuur te worden uitgedikt met hout omdat oude kepers vaak maar een zestal cm dik zijn. Apart dampscherm al dan niet vochtregulerend is sterk aan te bevelen en beter dan de klassieke spijkerflens Toekomstmogelijkheden zoldervloer isoleren U kunt in bepaalde gevallen ook opteren voor ingeblazen papier of cellulosevlokken bvb isof.