Menu Sluiten

Manieren Om Dak Te Isoleren

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over manieren om dak te isoleren kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Manieren Om Dak Te Isoleren

Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Manieren om dak te isoleren

sluiten home over ons aanbod hellende daken platte daken dakplaten isolatie verwijdering asbest premies realisaties faq contact home over ons aanbod hellende daken platte daken dakplaten isolatie verwijdering asbest premies realisaties faq contact isolatie welk type dakisolatie je moet laten plaatsen hangt af van heel wat factoren. Zo zullen de beschikbare ruimte en de dakconstructie bepalen welk type isolatie er moet gebruikt worden om het beste resultaat te verkrijgen manieren om dak te isoleren offerte aanvragen Nieuwe premie voor dakisolatie gecombineerd met asbestverwijdering vanaf is er een extra premie voor een dakisolatie of naisolatie van buitenmuren in combinatie met de verwijdering van een asbesthoudend dak of een asbesthoudende gevelbekleding. In dit geval wordt de premie met euro per msup verhoogd. Dakisolatie voor hellend dak een schuin dak isoleren kan op twee manieren een hellend dak kan langs de binnenkant geiumlsoleerd worden. H.

skip to main content hit enter to search or esc to close close search menu plat dak dakisolatie groendak hellend dak realisaties vacatures handlanger dakwerken dakwerker hellende daken contact over ons nl fr dakisolatie isolatie van platte daken je plat dak isoleren is n van de meest efficinte manieren om energie te besparen. Het warmteverlies via je dak kan namelijk oplopen tot . Voor het isoleren van je plat dak kiezen wij voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen op de markt. Naar aanleiding van de vlaamse dakisolatienorm voor woningen en huurwoningen moeten tegen alle daken van zowel woningen als huurwoningen die vr januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voldoen aan de dakisolatienorm informatie over manieren om dak te isoleren Nieuwbouwwoningen die in orde zijn met de energieprestatieregelgeving voldoen al aan de dakisolatienorm. Enkele voorbeelden luxe villamenten met hoge afwerkin.

Notie over Manieren om dak te isoleren

home kennisbank gratis offertes isolatiewerken in hasselt je woning isoleren vergelijk isolatiespecialisten bespaar start nu gratis vrijblijvend isolatie hasselt huis isoleren geld besparen heb jij hoge energiekosten kies dan voor isolatie in hasselt als jij je huis laat isoleren bespaar je namelijk tot wel honderden euro s per jaar op de energierekening bovendien voelt je vloer direct warmer aan waardoor je nooit meer koude voeten hebt hierdoor stijgt je wooncomfort enorm. Op zoek naar een isolatiefirma bij jou in de buurt start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt gratis offertes vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod. Dit is helemaal vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Op deze pagina lees je hoe jij je woning energiezuinig maakt. Je leest .