Menu Sluiten

Thermische Isolatie Spouwmuren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische isolatie spouwmuren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Isolatie Spouwmuren

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische isolatie spouwmuren

menu home winkel producten overzicht gebouwen verwarming hvac afwerking industrie nieuws contact infoisomar.be facebook linkedin fr nl groothandel in isolatieproducten verkoop van isolatiematerialen deskundig advies voor professionelen en particulieren. over ons isomar is de onmisbare specialist voor al uw isolatiematerialen. Dankzij onze twee winkels ideaal gelegen te machelen en couillet bestrijken we het hele land met een aanzienlijke voorraad thermische en akoestische isolatiematerialen thermische isolatie spouwmuren specialisten Wij begeleiden zowel professionelen als particulieren met gepersonaliseerd advies. Meer weten gebouwen isolatiematerialen voor gebouwen op zoek naar isolatieproducten voor uw bouw of renovatiewerven isolatie vertegenwoordigt een belangrijk deel van uw werken. Daarom biedt isomar u een brede waaier aan kwalitatieve isolatiematerialen. Wij beschikken over een grote hoeveelheid en een brede waaier aan thermische en akoestische isolatieproducten voor uw gebouw.

nl fr milieu faq over ons vacatures home hout interieur tuin showroom prijsaanvraag contact in de kijker menu je bent hier home hout isolatiematerialen warmte subnavigatie nieuw massief hout gevelbekleding hout rockpanel composiet pvc plaatmaterialen gipsmaterialen dakmaterialen lichtoplossingen isolatiematerialen warmte geluid deuren maatwerk deurgehelen bewerkingen zaagwerk knauf glaswol glaswol tr een isolatierol vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig daktimmerwerk. Deze rol is nzijdig bekleed met een dampremmende aluminium bekleding die voorzien is van cm brede spijkerflenzen. glaswol multifit een onbeklede opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology met een uitstekende isolatiewaarde lambda waarde w m.k. Deze platen zijn specifiek bestemd voor de thermische en .

Mededeling over Thermische isolatie spouwmuren

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken meer info bekijken over thermische isolatie spouwmuren Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bestaatuit rijnzand cement zuiver aanmaakwater en hulpstoffen. Een courante manier was vroeger om chappen te versterken aan de hand van.