Menu Sluiten

Gespoten Pur Schuim

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over gespoten pur schuim kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Gespoten Pur Schuim

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespoten pur schuim

navigation home hoofdnavigatie epc elektrische keuring partners solar isolatie contact return to content isolatie alles begint met een goede isolatie waar begint u eerst met isoleren dak muur of vloer om een juiste volgorde te kunnen hanteren zijn de gemiddelde warmte verliezen in een woning zeer belangrijk gespoten pur schuim bedrijf Zoals u kan zien is het grootste warmteverlies via het dak is dit dan ook nummer . U krijgt hiervoor ook de meeste premies en andere voordelen. Daarna volgt muurisolatie met warmteverliezen en dit omdat muurisolatie in verhouding eenveel lagere kostprijs heeft tov nieuwe ramen en deuren die op plaats staan met . Praktisch gezien daarentegen kan het soms aangeraden zijn van de ramen en deuren.

home historiek isolatiechape schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche cementchape cementchapemachine plaatsing vloeichape voordelen toepassingen vloeichapemachine plaatsing fotos plaatsing afwerkingstips contact technische fiche warmtegeleidingscoefficient . W mk volgens nbn b ruimtegewicht of densiteit kg m volgens iso drukweerstand bij vervorming kpa of ongeveer kg cm vervorming bij belasting van ca. kg m mm of vervorming bij puntbelasting diam. mm kg mm absorptie door onderdompeling in water zwelling tot stabilisatie na dagen thermische uitzettingscoefficient tussen c en c mm mk voor lengte en de breedte mm mk voor de dikte temperatuursbestendigheid c tot c merk elastogram basf type in situ gespoten aantal lagen home schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche contact chape vandevyvere bvba vlaanderenlaan p.

Berichtgeving over Gespoten pur schuim

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact thermische isolatie gespoten polyurethaan schuim in situ gespoten polyurethaan is op dit moment de best isolerende oplossing voor uw woning Wat omvat gespoten pur schuim Polyurethaan of kortweg pur wordt gevormd door een exotherme reactie tussen een polyool suikerderivaat en een isocyanaat oliederivaat de isolatiewaarde van het materiaal ook wel lambdawaarde genoemd bedraagt tussen de . W mk en . W mk afhankelijk van de laa.