Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isoleren dak met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isoleren Dak Met Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met wol

infotoituredim.be fr nl bel ons home wie zijn we dakbedekking zink koper dakpannen leien roofing gebint traditionele dakspanten prefab dakspanten daklijsten terrassen groen dak groen dak isolatie isolatie langs de binnenkant isolatie langs de buitenkant metselwerk schoorsteenmetselwerk verhoging van puntgevels waterafstotende cementering onderhoud herstelling hrestelling onderhoud ontmossen energiepremies contact isolatie isolatie langs de binnenkant steeds meer wordt het isoleren van daken en zolderruimtes een absolute prioriteit voor het energiebeheer in uw woning. U kunt uw dak zowel langs binnen als langs buiten sarking laten isoleren. Dat hangt af van de kenmerken van uw dak bestaand of niet en uw project in zijn geheel isoleren dak met wol bestellen Op het vlak van isolatie maken we een onderscheid tussen drie verschillende categorien daken met een verloren zolder daken met een ingerichte zolder en platte daken. Het type dak dat u hebt zal hoofdzakelijk bepalen of er voor isolatie langs de .

skip to main content onze diensten realisaties over ons contact hellende daken lees meer platte daken lees meer dakisolatie lees meer zonnepanelen lees meer asbest verwijderen lees meer onze diensten hellende daken platte daken dakisolatie zonnepanelen asbest verwijderen ons bedrijf realisaties contact vraag offerte aan home onze diensten dakisolatie dakisolatie renovatie of nieuwbouw isoleren is niet meer weg te denken in uw project. Maar opgepast u kan veel meer verkeerd doen door slecht te isoleren dan u denkt condensatieproblemen koudebruggen slechte plaatsing dampschermen overisoleren enz .. Wij volgen de meeste trends en opleidingen om u de isolatieproducten aan te bieden die voor uw dakproject nodig zijn. Vraag een offerte aan naam emailadres wij gebruiken jouw email enkel om u te contacteren ivm de offerte telefoon opmerking vraag ik accepteer de privacy voorwaarden. Isolatiematerialen bestaan in verschillende soorten materialen en .

Toelichting over Isoleren dak met wol

vanquaille dak en torenwerken natuurleien historiek contact woningen historische gebouwen dak gevel isoleren isolatie vandaken hellendedaken plattedaken hellendedaken traditioneel isoleren tussen de kepers of op de zoldervloer wanneer de zolderruimte gebruikt wordt als leefruimte kunt u opteren voor isoleren tussen de bestaande roostering of kepers van het schuine dak. Dit op voorwaarde dat de dakkepers van binnenuit bereikbaar zijn. Materialen zoals soepele rotswol glaswol vlas of wol dienen voldoende dik en nauw aansluitend te worden geplaatst zonder spleten. Mogelijks dient de structuur te worden uitgedikt met hout omdat oude kepers vaak maar een zestal cm dik zijn zoek je naar isoleren dak met wol Apart dampscherm al dan niet vochtregulerend is sterk aan te bevelen en beter dan de klassieke spijkerflens. U kunt in bepaalde gevallen ook opteren voor ingeblazen papier of cellulosevlokk.