Menu Sluiten

Cellulosevlokken

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken

marechal bouw amp techniek bvba houtskeletbouw energiezuinige renovatie zonnepanelen groendaken spring naar inhoud home visie kwaliteit ecologisch werken isolatie cellulose schapenwol houtvezel houtwol zonnepanelen groendaken fsc bijna energieneutraal ben ons team isolatiewerken isolatiematerialen cellulose algemene uitleg isolerende waarde faseverschuiving brandwerend vochtgedrag gecontroleerde kwaliteit houtvezel schapenwol algemene uitleg isoleren van bestelwagens vacumisolatie dakramen daglichtsystemen lichttunnels zoldertrappen lucht en dampdichte constructies losse verkoop voor doehetzelf toepassingsmogelijkheden dakisolatie zoldervloerisolatie binnenmuurisolatie valse wanden en plafonds houtskelet solar zonwering energiezuinige renovatie en of passiefbouw akoestische .

.

over ons projecten actueel contact over ons werkwijze team waarden projecten alle wonen werken publiek interieur ypsilon architecten parkplein gent btw be infoypsilonarchitecten.be bioecologische verbouwing halfopen bebouwing project ngezinswoning locatie gent periode fotograaf ypsilon architecten koterijen werden vervangen door een open leefkeuken met zicht op de tuin cellulosevlokken zijn in trek Deze kleine energetische verbouwing werd gerealiseerd met veel aandacht voor het gebruik van duurzame bouwmaterialen zoals fschout en ecologische isolatie en afwerkingsmaterialen. Er werd o.a bekijk onze keuze in cellulosevlokken Gebruik gemaakt van cellulosevlokken vlaswol houtvezelplaten iliggers toggle navigation your browser is outofdate update your browser to view this website correctly. Up.

Bericht over Cellulosevlokken

home natuurwetenschappelijk bouwen claycare webshop sei architects seiartoasis roos van de velde contact home natuurwetenschappelijk bouwen claycare webshop sei architects seiartoasis roos van de velde contact wat doen wij medeimporteur misapor glasgranulaten misapor bouwen op glas sei cvba is sinds medeimporteur voor misapor glasgranulaten. Dit materiaal wordt reeds lange tijd gebruikt in de stratenbouw in oostenrijk amp zwitserland als stabilisering antispoorvorming en vorstkering onder het stratendek. Later kwam daarbij de industriebouw en sinds ook de woningbouw en landschapszorg erbij. Misapor glasgranulaten is een milieuvriendlijke isolatiemateriaal geproduceerd uit geosrteerd afvalglas. Het product perimeter is speciaal ontwikkeld voor de warmte en vochtwerende isolatie van het fundament en de vloerconstructie. Door het gebruik van misapor glasgranulaten onstaat er een warmte isolatie zonderkoudebruggen en capillair brekend. Misapor glasgranulaten bestrijdt de zwakke punten van de traditionele isolatiematerialen op een eenvoudige en ef.