Menu Sluiten

Isolatie Cellulosevezels

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie cellulosevezels kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Cellulosevezels

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie cellulosevezels

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdmenu welkom houtbouw houtskeletbouw palenbalken constructie massief houten muren blokhuis houtconstructie isoleren en luchtdichting ramen en deuren gevels referenties nieuwbouw blankenberge bredene houtskelet passief ichtegem houtskelet izegem palenbalken leffinge passief leke houtskelet passief passendaele massiefbouw mhm tielt mhm ramen verbouwing oostende oostende brugge kortrijk oostende u bent hier home isoleren met cellulose climacell een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding climacellis een isolatiemateriaal gemaakt uit cellulosevezels afkomstig uit zuiver en ongelezen krantenpapier en zijn algemene eigenschappen zijn vergelijkbaar met deze van de beste bouwmaterialen. Al meer dan jaar wordt cellulose gebruikt om gebouwen te isoleren isolatie cellulosevezels met gegarandeerde rendementsstijging Geen enkel ander isolatiemateriaal is zo veelzijdig en de t.

zolderrenovatie ydop hoegaarden home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact zolderrenovatie extra ruimte in uw huis fermacell gipsvezelplaten uit gips en cellulosevezels na de isolatie volgt de afwerking. Het houten kader voor isolatie dient nu om fermacell platen op te monteren. Fermacell gipsvezelplaten bestaan uit gips en cellulosevezels belangstelling in de prijs van isolatie cellulosevezels Beide grondstoffen zijn recyclingproducten. Zij worden vermengd samen met water zonder bindmiddel. Daarna worden zij geperst gedroogd en met een waterafstotend middel gempregneerd. Het resultaat een hoogwaardige afbouwplaat die geluidsisolerend en brandwerend is. De platen bevatten geen stoffen die de gezondheid schaden. Daarenboven bevatten zij geen lijm waa.

Wat je wil weten over Isolatie cellulosevezels

home producten darr zonne energie hout en pellets isolatie fakrodakramen renovatie sanitair vloerverwarming electriciteit realisaties darr zonnepanelen zonneboilers houtbranders renovaties beurzen darr expoperinge sfeerbeurs proven expoperinge energiebeurs ecobeurs service contact isolatie isoleren moet je leren het isoleren van uw woning doet u slechts eenmaal en u doet dat best goed om later vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen. Het isoleren gebeurt best op een professionele manier bij voorkeur met nietirriterende onschadelijke en natuurlijke isolatiematerialen.naast het gebruikte isolatiemateriaal moet er ook voldoende aandacht besteed worden aan het dampscherm. Dit scherm dient om het vocht of damp afkomstig.