Menu Sluiten

Leveranciers Dakisolatie Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers dakisolatie wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Dakisolatie Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers dakisolatie wol

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr zoldervloerisolatie door middel van inblaasisolatie isolcom isolatiewerken is gespecialiseerd in de plaatsing van thermische isolatie voor zolders. Gratis offerte uw zolder isoleren zoals u weet stijgt warme lucht daarom is zoldervloerisolatie een nog meer renderende vorm van engergiebesparende maatregelen. Daar de isolatie aangebracht wordt op de zoldervloer verkleind de hoeveelheid op te warmen lucht.als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken leveranciers dakisolatie wol gespecialiseerde bedrijven U heeft een niet bewoonbare zolder isolcom isolatiewerken werkwijze op de zoldervloer komt een damprem isolcom isolatiewerken gebruikt hiervoor intelligente folies met een vochtgestuurd dampremmend karakter.op deze damprem wordt minerale wol geplaatst of cellulose en glaswol vlokken geblazen. Indien gewenst kan een houten regelwerk geplaatst worden waarop osb platen aangebracht worden teneinde de zoldervloer als stockage te kunnen gebruiken. Vraag nu uw gratis.

home ramen en deuren ramen en deuren rolluiken poorten zonwering verandas referenties industriebouw nieuwbouw renovatie referenties esf dakbedekking gevelbekleding referenties vacatures contact producten u bent hier home industriebouw producten productenrudithijst bij een industrieel gebouw zijn er tal van dak en gevelbekledingen mogelijk maar zijn er een aantal basisbekledingen die in van de gevallen aangewend worden Een beschouwing over leveranciers dakisolatie wol Deze bekledingen worden hier kort besproken. Voor andere bekledingenmag u altijd contact met ons opnemen. Betonplinten betonpanelen rondom een industriebouw wordt als vorstrand een betonplint geplaatst. Hierop kan dan verder gegaan worden met sandwichpanelen. Maar ook volledige gebouwen kunnen bekleed worden met betonpanelen. Betonpanelen worden horizontaal gestort en hebben daarom een stortzijde en een kistzijde. De kistzijde is glad en wordt daarom meestal aan de buitenzijde geplaatst. De elementen worden aan alle randen uitgevoerd met een vellingkant van mm. De wandpanelen kunne.

Interesse in Leveranciers dakisolatie wol

skip to main content onze diensten realisaties over ons contact hellende daken lees meer platte daken lees meer dakisolatie lees meer zonnepanelen lees meer asbest verwijderen lees meer onze diensten hellende daken platte daken dakisolatie zonnepanelen asbest verwijderen ons bedrijf realisaties contact vraag offerte aan home onze diensten dakisolatie dakisolatie renovatie of nieuwbouw isoleren is niet meer weg te denken in uw project. Maar opgepast u kan veel meer verkeerd doen door slecht te isoleren dan u denkt condensatieproblemen koudebruggen slechte plaatsing dampschermen overisoleren enz .. Wij volgen de meeste trends en opleidingen om u de isolatieproducten aan te bieden die voor uw dakproject nodig zijn. Vraag een offerte aan naam emailadre.