Menu Sluiten

Woning Op Ideale Temperatuur Houden

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over woning op ideale temperatuur houden kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Woning Op Ideale Temperatuur Houden

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woning op ideale temperatuur houden

over vrebos ons aanbod nieuws downloads jobs fotoalbum contact nieuwsbrief nl fr hittegolf al eens aan zonwerende ramen gedacht profiteer vanaf januari van onze voorjaarsactie profiteer van onze najaarsactie vanaf oktober uw woning beschermen tegen de hitte een koud kunstje met deze zes opties vrebos plaatst ramen van nieuw woon en handelsproject ten heuvel waarom een zonnetent in de zomer ideaal is vier tips om thermische glasbreuken te voorkomen vier tips en tricks voor het onderhoud van een veranda een waaier aan mogelijkheden voor het design van uw veranda of pergola zes redenen om voor een veranda of pergola te kiezen profiteer tot en met juni van onze verandaactie vipdag april samenwerking architect jonathan coenen profiteer vanaf februari van onze batibouwcondities vrebos op.

… Openingsuren carobati … Faq inspiratie trends bereken boomsesteenweg aartselaar facebook pinterest menu sluit tegels toebehoren stijlen ruimtes merken koopjeshal contact keramische tegels home tegels keramische tegels keramische tegels zijn erg multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor een assortiment aan verschillende toepassingen. Ze zijn populair door hunduurzaamheid onderhoudsvriendelijkheiden eindeloze mogelijkheden qua stijl woning op ideale temperatuur houden voor uw firma op maat Deze tegels zijn ook makkelijk te combineren in verschillende designs en stijlen. Wat is een keramische tegel een keramische tegel bestaat uit fijngemalen klei en mineralen Informeer je over woning op ideale temperatuur houden Deze worden geprest en gebakken op hoge temperatuur waardoor de tegels zeer stevig worden. Dit type tegels wordt in tegenstelling tot n.

De discipline van Woning op ideale temperatuur houden

taallang nederlands nederlands franais nbsp nbsp menu verwarmings en koelingssystemen vloerverwarming climatrix eco pur climatrix eco climatrix easy climatrix grid climatrix slim en xslim speetile combi variocomp klimaatwand clip rail variopanel combi speetile combi twistpanel combi klimaatplafond flexpanel office panel variopanel combi twistpanel combi thermostaten buizen en fittingen montage referenties nieuws de klimaatplafonds van climatrix dragen bij aan eerste energieneutrale volvo garage ter wereld climatrix ontwikkelt uniek warmteverliesberekeningsprogramma verwarming in een nieuw tijdperk nieuwe feature tackerisolatie chimpansees krijgen knuffelmuur van climatrix in zoo antwerpen belgische climatrix ontwikkelt innovatieve plafondverwarming kim vaessen wint liviaaward kim vaessen ceo en hoofdaandeelhouder climatrix wat is de beste vloer voor vloerverwarming klimaatplafonds het beste verwarmingssysteem voor wisselvallig weer energietrends blijven inzetten op alternatieve bronnen van energie climatrix helpt vzw de droomboom sparen voor een nieuw d.