Menu Sluiten

Adviseur Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over adviseur isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Adviseur Isolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adviseur isolatie

ok geachte mevrouw geachte heer allereerst hopen we dat het goed gaat met u en uw dierbaren. In deze moeilijke periode werden we genoodzaakt om met gesloten deuren te werken tot mei. Onze prioriteit is echter om u te blijven ondersteunen in uw deuren amp ramenprojecten. Ondanks de uitzonderlijke situatie staat ons netwerk van partners tot uw dienst. Onze wederverkopers zijn bereikbaar per telefoon videoconferentie of email om u te begeleiden en te adviseren adviseur isolatie informatie inwinnen Op onze site vindt u zeker de nodige informatie om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bedankt voor je interesse en je bezoek aan pierret. Producten referenties dealers brochure isolatie thermische akoestische garantie inspiratie fr nl producten referenties dealers brochure isolatie thermische akoestische garantie inspiratie maak een afspraak contacteer ons home wat is het juiste materiaal voor mijn raam wat .

altrad group werknemers en fr nl covid veiligheid over ons onze geschiedenis onze strategie kernwaarden certificeringen markten proces olie gas onshore energie voedingsmiddelen olie gas offshore tanks constructie bioenergie services access solutions steigerbouw rope access krimpfolie isolatie warmteisolatie cryogene isolatie akoestische isolatie isolatiemantels painting schilderen stralen corrosie onder isolatie special services asbestverwijdering thermografie tracing elektrische tracing stoomtracing referenties nieuws media nieuws publicaties persberichten media vacatures vacatures open sollicitatie contact altrad services benelux vacatures vacatures vacatures alle vakgebieden asbestverwijdering engineering isolatie kantoor krimpfolie management rope access staff stage steigerbouw tracing alle locaties nederland belgi deel deze vacatures .

Het domein van Adviseur isolatie

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq testimonials feedback van onze tevreden klanten telkens ik ging douchen of water liet lopen in de badkamer liep het vocht echt van de muren af. Dankzij het goede advies van de adviseur is mijn probleem volledig opgelost. Ze hebben een volledig ventilatiesysteem geplaatst. Voor mij is dl een aanrader want alles is van a tot z perfect verlopen. Mevrouw maes pulle de achtergevel van mijn huis was er eentje die door de regenval zeer hard afzag belangstelling in de prijs van adviseur isolatie Deze zat vol met vocht en had vele zwarte vlekken. Dl heeft het probleem snel aangepakt en perfect opgelost. Ik kan benadrukken dat.