Menu Sluiten

Leveranciers Dakisolatie Pur

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers dakisolatie pur kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Dakisolatie Pur

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers dakisolatie pur

go menumenu fr menumenu home ons bedrijf news prijsaanvraag bestelling contact matgeco.be menumenu chape onderlagen presentatiesinds ontwikkelt en produceert insulco hoogwaardige akoestische membranen voor chapes. Deze onderlagen hebben als doel om de overdracht van contact en schokgeluiden tussen verdiepingen te verminderen. Vroeger bekend als alveolit leveranciers dakisolatie pur voor meer omzet Werkingsprincipe de insulitkwaliteit normen intern laboratorium referenties faq gammasinds ontwikkelt en produceert insulco hoogwaardige akoestische onderlagen voor chape het insulit gamma. Deze onderlagen hebben als doel om de overdracht van contact en schokgeluiden tussen verdiepingen te verminderen. Insulit insulit insulit bi insulit bi insulit bi insulpano hf new insultop accessoires fibril lfoam hout onderlagendunne akoestische onderlagen voor de bouw en renovatie in houtstructuren. Gammadunne akoestische onderlagen voor de bouw en renovatie in houtstructuren. Insulwood parket onderlagendunne akoestische onderlagen voor semimassieve zwevende vloeren laminaten of vinylvloeren lvt. Gammadunne akoestische ond.

toggle navigation over bulkmans verandas fotogalerij onze toonzaal werkwijze materialen geschiedenis contact bulkmans verandas bulkmans verandas in rumst is een familiebedrijf sinds met eigen productie. Bezoek onze nieuwe toonzaal. Vraag gratis en vrijblijvende prijsofferte. Realisaties bulkmans verandas realisaties materialen gratis prijsofferte epdm dakfolie de epdm dak folie wordt door ons verkozen boven andere dak dichtingen . De lange levensverwachting blijvende soepelheid en hoge elasticiteit lagen aan de basis om met dit materiaal te werken zoek je naar leveranciers dakisolatie pur Epdm dakfolie is trouwens milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar. Ventilatie ventilatie is ook een onderwerp dat bulkmans verandas met u graag wil bespreken. Renson is onze belangrijkste leverancier van verluchtingen. De thk dakverluchting en ook de vernieuwde thm evo worden door ons veel gebruikt in de verandabouw polyisocyanaat pir polyurethaan pur en polyisocyanuraat pir zijn hoogwaardige isolatiematerialen die vanwege hun bijzonder goede isolatiewaarde vele andere isolatiematerialen hebb.

De discipline van Leveranciers dakisolatie pur

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons ipcom groep jobs partners contact nl nl fr search cta menu klantenzone hoofdnavigatie producten isolatieoplossingen troeven sectoren realisaties crosslink building supplies downloads menu over ons isowill isolatiematerialen isowill is sinds uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider in distributie van isolatiematerialen in de benelux. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen voor zowel bouwisolatie technische isolatie passieve brandbescherming en geluidsisolatie. met een team van mr dan isolatiespecialisten zijn we d partner bij uitstek voor onze professionele klanten. Bij ons kan u terecht voor alle isolatiematerialen steenwol glaswol pur pir xps eps houtwol foamglas etc. Dankzij onze grote magazijnen in hoboken en vilvoorde met een opslagcapaciteit van . M beschikken wijover zeer ru.