Menu Sluiten

Energiebewuste Toekomst

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over energiebewuste toekomst kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Energiebewuste Toekomst

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energiebewuste toekomst

hardgekookte en gepelde eieren nl fr en de links contact nieuwsbrief home producten retail groothandel horeca industrie bedrijf kwaliteit nieuws u bevindt zich hier home bedrijf ons bedrijf onze passie sinds de oprichting van lecoque eggs door jeanmarie lecoque en zijn echtgenote jeannine vanvinckenroye is het bedrijf uitgegroeid tot eacuteeacuten van de marktleiders in de eiproductensector in europa en staat het garant voor producten van topkwaliteit voor industrie groothandel en retail. Het team van werknemers zorgt er voor dat dagelijks hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende europese afzetmarkten zoals belgieuml nederland frankrijk engeland duitsland en scandinavieuml .

samen bereik je meer energiebewuste toekomst prijzen homepage dienstenpakket dienstverlening coaching van uw team training medewerkers advies aan verkoopleiders klantentevredenheid integrale salesaudit rekrutering en selectie troeven nieuws kalender vacatures bibliotheek certificaten links faq contact ligging vacatures districtmanager westvlaanderen cellumat uw functie na een grondige introductie zal u de commercile relaties met handelaars aannemers bouwpromotoren en architecten studiebureaus in de regio westvlaanderen opvolgen en verder uitbreiden. u wordt de drijvende kracht achter het merk cellumat. op technisch vlak wordt u ondersteund door een eigen studiedienst Wat omvat energiebewuste toekomst U werkt voornamelijk van thuis uit en beheert uw eigen district autonoom en volledig. u.

Wat je wil weten over Energiebewuste toekomst

menu contact nl fr nl particulier particulier professioneel nieuws vacatures zoeken home producten ramen en deuren aluminium ramen en deuren steellook hi de cottage design reeks artica superieure isolatie prestaties allura de beste aluminium ramen en deuren voor je budget aluminium schuiframen iqon schuifraam voor panoramische vergezichten imperia robuust en machtig schuifraam aurora aluminium schuifraam pvc ramen en deuren c superisolerende pvc profielen c pvc profiel voor epbconform verbouwen retro en retrolux pvcprofielen met een nostalgische look pvc schuiframen c moov superisolerend pvc schuifraam vliegenramen sierluiken winsol safety pack zonwering zonneschermen squaro een zonnescherm met een topdesign linasol spitstechnologie voor een unieke totaalbeleving lumisol de populairste luifel luno compact en elegant zonnescherm loft de luifel die focust op functionaliteit combisol de tijdloze klassieker screens verticale zonwering solarfix screen op zonneenergie zip screen solfix sol screen verandazonwering andere zonwering d.