Menu Sluiten

Isolatie Woonboten

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie woonboten kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie woonboten

home epdm producten powerflex rubberfolie multyproof rubberfolie resitit esk gootvernieuwer powerrib rubberfolie resitrix skw pvc dakbedeking ultraflex vloeibaar isolatie zinken goten aanvraag offerte epdm gereedschap bitumen roofing contact x powerflex epdm rubberfolie met de hoogwaardige amerikaanse powerflex epdm rubberfolie zal uw dak jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Enkele voordelen op een rij van onze powerflex rubber dakbedekking losliggend geballast systeem powerflex g mechanische bevestiging powerflex lijmsysteem voor een snelle verwerking powerflex partiele verkleving afwerking van diverse details neem contact op amerikaans epdm dakrubber jaar zonder daklekkages powerflex epdm rubberdakbedekking is toepasbaar op de volgende bouwerken woningen bedrijfshallen dakkapellen woonboten caravans wat heb ik nodig om mijn dak te bedekken rubberfolie uit een stuk dak goed inmeten. Dakvlak met bodemlijm eenzijdig aanbrengen op de ondergrond in rillen isolatie woonboten voor bedrijven op maat Randen en opstanden worden v.

productoverzicht pompen dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling service onderhoud over pumptech contact zoek hier uw specifieke pomp toepassing gebouwtechniekenpompen hvac drink brand en regen wegen parkingspompen voor afval en regenwater industrile pompenwaterzuivering procespompen import distributiewaterpompen voor alle toepassingen productcatalogus dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling accessoires adhr drukverhogingsinstallatie met elektronische eenheid voor de besturing en de bescherming van de pomp automatische groep voor de drukverhoging in een hydraulische systeem. Samengesteld uit een eenfasige elektrische pomp type dhr en de elektronische eenheid fl.

De discipline van Isolatie woonboten

sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact klemo sociale koopwoningen en sociale leningen sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact kan ik lenen je kan via klemo een sociale woonlening aanvragen bij het vlaams woningfonds. Wij starten met jou het dossier voor deze vlaamse woonlening op De verkoopwaarde van isolatie woonboten Na de volledige samenstelling van je aanvraagdossier bezorgen we dit aan het vlaams woningfonds en beheren zij jouw dossier verder. Kom voor meer informatie langs tijdens onze openingsuren of neem contact met ons op voor een afspraak. Let op momenteel is de procedure voor de opmaak van een simulatie voor een krediet tijdelijk gewijzigd omwille van de coronamaatregelen. Meer info over onze manier van werken vindt u hier. Je moet aan vijf voorwaarden vold.