Menu Sluiten

Kwalitatieve Vochtwerende Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over kwalitatieve vochtwerende isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Kwalitatieve Vochtwerende Isolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatieve vochtwerende isolatie

sluiten pluimers isolatie belgi particulier bedrijf home nieuws over pluimers werken bij spouwmuurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelonderhoud over pluimers referenties vacatures partners contact gratis advies isolatiepremies home over pluimers partners europees marktleider meer dan jaar ervaring groot assortiment lage energiekosten vrijblijvend isolatieadvies op locatie partners advies amp gratis offerte op maat onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs meer informatie pluimers staat er niet alleen voor. Wijzelf bieden kwalitatieve vochtwerende isolatie aan maar daarmee lost u uw oorspronkelijke vochtproblemen waarschijnlijk niet op. Om het vocht in uw huis te bestrijden raden wij van onze partners aan.

sluiten gedimat van bellinghen vekestraat a kampenhout tel kwalitatieve vochtwerende isolatie gespecialiseerde bedrijven fax contactformulier vraag een offerte aan openingsuren wij zijn open voor afhalingen zonder reservatie covid regels betreden winkel .ontsmet uw handen .volg de pijlen nrichting .houdt m afstand gesloten van magazijn ma tot vru udoorlopend open zaterdagu uu u stabiliscentrale ma tot vru udoorlopend open zaterdagu uu u zon en feestdagen gesloten routeplan login prof klanten contact amp openingsurencontact gedimat menu home producten gereedschap bouwshop cement granulaten mortel beton metaalproducten snelbouw gevels constructiehout dakmaterialen afwatering waterkering isolatie luchtdichting afwerki.

Interesse in Kwalitatieve vochtwerende isolatie

home alle gevelwerken voegwerken gevelreinigingstechnieken gevelbepleisteringen crepi kalei mortex gevelbekledingen sidings panelen strips dakontmossing offerteaanvraag gevelbekledingen sidings panelen strips gevelbekledingen zijn in feite voorzetoplossingen om bestaande gevels langs de buitenkant van isolatie te voorzien om een spouw te creren als vochtwerende maatregel en tenslotte om ineens de gevel ook mooi te maken. Er zijn talloze mogelijkheden uit hout steen leien staal of pvc hardschuim interesse in kwalitatieve vochtwerende isolatie De meest voorkomende beschrijven we hieronder. Cedral sidings sidings zijn een natuurlijk product gemaakt van cement zand en cellulose. Ze bestaan uit stroken van verschillende afmetingen kleuren nerfstructuren. De pro s ruime keuzemogelijkheden perfect combineerbaar met andere materialen duurzaam zo goed als onderhoudsvrij bieden de kans tot plaatsen van extra isolatie en ventilatiezone snelle plaatsing op raamwerk ideaal ingeval van verbouwingen woonuitbreidingen dakkapellen. Panele.