Menu Sluiten

Naadloze Isolatieplaat

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over naadloze isolatieplaat kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Naadloze Isolatieplaat

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Naadloze isolatieplaat

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken naadloze isolatieplaat maatwerk Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bestaatuit rijnzand cement zuiver aanmaakwater en hulpstoffen. Een courante manier was vroeger om chappen te versterken aan de hand van glasvezels. isola biedt je een andere nog betereop.

oplossingen project management referenties over ons contact nl en en nl akoestische oplossingen akoestisch plafond u wil de akoestiek in uw bedrijfsgebouw op een esthetische manier verbeteren dan zijn akoestische baffles een ideale oplossing. Deze absorberende panelen corrigeren de nagalmtijd in uw ruimte. Losse panelen akoestische baffles kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden in bestaande gebouwen. Bij nieuwbouwprojecten gebeurt het ophangen in overleg met de interieurarchitect en de akoestische specialist. Uw baffles worden aan kabels gehangen in rasters geplaatst of gekleefd tegen het bestaande plafond en gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Hun aantal wordt bepaald afhankelijk van de gekozen grootte en de gewenste correctie. Baffles in alle vormen oorspronkelijk werden akoestische baffles vooral in de industrie toegepast. Door de vele.

Feiten over Naadloze isolatieplaat

dakisolatie infogroupglobe.be nederlandsfranais menu skip to content home spouwmuurisolatie eps parels wat kost het premies subsidies over isoglobe privacy policy nieuws jobs offerte aanvragen eps parels voor je spouwmuur waarom eps parels de voordelen van je spouwmuur te isoleren met eps parels zijn ze leveren een verlaagd energieverbruik op zoek je naar naadloze isolatieplaat En zo dus ook een besparing tot op uw energiefactuur. Meer comfort in de winter zijn ze aangenaam warm en in de zomer lekker fris. Eenmalige investering die u op korte termijn kunt terug verdienen. Via een premie krijgt u m terug van uw netbeheerder. Meerwaarde van uw woning bij verkoop. Minimale overlast voor de bewoners. Geen stedenbouwkundige vergunning vereist. Spouwmuurisolatie neemt slechts dag in beslag. Be.