Menu Sluiten

Dakisolatie Pur Schuim

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dakisolatie pur schuim kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dakisolatie Pur Schuim

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatie pur schuim

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren dakisolatie dakisolatie laat je dak isoleren door isolteam waarom dakisolatie in een woning gaat procent van de warmte verloren via het dak dakisolatie pur schuim voor uw firma op maat Logisch dat je dit wil voorkomen met dakisolatie. Dakisola.

skip to content spanjaardstraat hooglede contact home chape chape plus vloeren geluidsisolatie chape en gespoten pur vloerisolatie gespoten pur dakisolatie realisaties contact welkom bij willemyns bjrn specialist in chape en vloerisolatie contact over ons al van bij zijn geboorte zat willemyns bjrn middenin de vloer en chapewerken. Vader reginald willemyns is immers ook vloerder en werkte toen al met chape. De passie voor het werk werd van vader op zoon doorgegeven en al sinds zn e heeft bjrn ervaring opgedaan als chapewerker. Sinds is hij ondertussen zelfstandige en hij zet die jaren ervaring graag in om u chapewerken van topkwaliteit te garanderen. Onze diensten neem contact op infochapewillemyns.be onze diensten chape kies voor een stevige ondergrond om op te bouwen Het scala van dakisolatie pur schuim Met de kwaliteitschapes van willemyns bjrn bvba bent u verzekerd van een topproduct. Wij adviseren u over diktes droogtijden vezels en over de juiste chape voor uw .

Het laatste nieuws over Dakisolatie pur schuim

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen tel vraag uw offerte vandaag menu home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact bel offerte aanvragen over gtfoam gtfoam is een dynamisch bedrijf waar kwaliteit en klantentevredenheid als topprioriteiten naast elkaar staan. Oorspronkelijk zijn we begonnen met gespoten purisol.