Menu Sluiten

Isolatietechniek Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatietechniek cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatietechniek Cellulose

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatietechniek cellulose

nederlands nederlands home bioecologische isolatie thermofloc akoestische isolatie hennep kurk contact links ecobuildsolutions uw aannemer voor bioecologische isolatie welkom op onze vernieuwde website. Ecobuildsolutions is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd in isolatie met innovatieve bioecologische materialen biobased materials isolatietechniek cellulose raming aanvragen Deze natuurlijke materialen zijn van nature al cobuffers cellulose kurk hennep houtvezelmaterialen hellip en hebben als resultaat altijd een goede thermische koude warmte en akoestische isolatie gepaard met vochtregulering onze isolatietechnieken luchtdicht maar dampopen garanderen een hoge energieprestatieefficieumlntie egraven een duurzame woning. Energiezuinig verbouwen is in onze huidige wereld niet enkel een must voor het milieu maar brengt ook met zich mee dat keuze van natuurlijke materialen leiden tot een zeer hoog wooncomfort in een duurzame leefomgeving en een verlaging van de energiefaktuur de overheid helpt een handje mee kijk voor je premies op www.energiesparen.be vragen contacteer ons op.

steenweg deinze nazareth emailprotected veelgestelde vragen home activiteiten realisaties architecten over ons ons verhaal team jobs labels partners contact home activiteiten realisaties architecten over ons ons verhaal team jobs labels partners contact over inhout als aannemer houtbouw home over inhout als aannemer houtbouw wil je meer informatie over inhout wil je graag weten hoe we tewerk gaan of heb je een specifieke vraag laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contacteer ons onze baseline zegt het helemaal. Bij inhout ontmoet je een deskundig team van gedreven bioecologische bouwers. In alles wat we doen houden we rekening met mens n milieu Ons voorstel over isolatietechniek cellulose Want bioecologisch bouwen betekent niet enkel zorg dragen voor het milieu ook jouw gezondheid vaart er wel bij. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke en hernieuwbare materialen. Vanwaar de evolutie naar aannemer bioecologische houtbouw inhout is gestart in als een bedrijf dat maatkasten en keukens maakte. Precies werken zit dan ook in ons .

Feiten over Isolatietechniek cellulose

over eltherm isolatietoepassingen isolatie drivein technische fiches referenties vacatures contact nieuws houtskeletbouw droogvloer systeem fermacell cellulose isolatie gespoten isolatie soudal soudafoam. Lees meer droogvloer systeem fermacell eltherm isolatietechniek is gespecialiseerd in de plaatsing van vloerelementen voor een betere geluidsisolatie en warmteisolatie. Profiteer zeker van onze ervaring met de renovatie van vloeren. Weg met lawaaiige en koude vloeren dankzij fermacell. Lees meer cellulose isolatie i cellulose isolatie vindt een belangrijke toepassing in de houtskeletbouw voor de thermischakoestische isolatie van muren dak en vloeren. Lees meer gespoten isolatie soudal soudafoam de producten van soudal staan al jarenlan.