Menu Sluiten

Verdelers Glaswol

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Isolatie – Isolatie Bouwpakket – Luchtdichtheid – Isolatie Producten – Pir Platen – 

Wenst u meer info over verdelers glaswol kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Verdelers Glaswol

Sanitair | Verwarming | Keuringen | Isolatie | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers glaswol

over eltherm isolatietoepassingen isolatie drivein technische fiches referenties vacatures contact nieuws over eltherm eltherm de meest complete isolatiespecialist de firma eltherm is sinds actief op de isolatiemarkt zowel als verdeler van de bekendste isolatiematerialen als plaatser van geavanceerde isolatietechnieken. Vakkundige uitvoering van isolatiewerken eltherm voert alle thermische en akoestische isolatiewerken uit en is gespecialiseerd in droogvloersystemen. Voor deze isolatiewerken werkt eltherm uitsluitend met eigen plaatsers verdelers glaswol passend voor uw firma Verkoop van hoogwaardige isolatiematerialen in de isolatie drivein te kampenhoutberg biedt eltherm een ruime waaier van isolatiematerialen aan tegen de scherpste prijzen glaswol rotswol doehetzelf isolatiemortel styrofoam polyurethaan gipsplaten vezelplaten metaalprofielen afwerkingsproducten … U kan er met uw wagen camionette of oplegger binnenrijden en het benodigde isolatiemateriaal vlot inladen. Verlenen van betrouwbaar isolatieadvies naas.

menu homepage producten overzichtspagina stralingsbuizen stralingsbanden keramische warmtestralers elektrische warmtestralers luchtverhitters op gas luchtverhitters op water luchtgordijnen luchtverdelers waterpanelen dakgeneratoren staande heteluchtgeneratoren pressostatische heteluchtgeneratoren gasbranders voor de sauna bodemsanering industrile verwarmingsprocessen toepassingen diensten downloads bedrijf nieuws contact nl fr d verwarmingsoplossing tot energiebesparing download onze catalogus homepageproductendakgenerator dit type warmtegenerator is een dakeenheid gebouwd uit n stuk en voorzien van alle nodige apparatuur voor de verwarming van grote bedrijfsruimtes. Door zijn installatie op het dak heeft de dakgenerator of rooftop als belangrijk voordeel dat hij een aanzienlijk deel van het oppervlak van de bedrijfsvloer vrijhoudt voor andere doeleinden. Vanop het dak zorgt de dakgenerator voor verse luchttoevoer. De dak.

Kundigheid over Verdelers glaswol

skip to main content previous next toggle navigation vervanging toestel gas mazout luchtverwarming nieuwbouw warmtepomp hybride toestellen en onderdelen klimathome contact stookketels luchtkanalen roosters filters bevochtigers onderhoud home toestellen en onderdelen luchtkanalen luchtkanalen gesoleerde xai luchtkanalen materiaal de kanalen worden opgebouwd met isolatieplatenuit polyisocyanuraat pir. Deze platen hebben een dikte van mm en zijn bekleed aan binnen en buitenzijde met aluminium folie van micron dikte. De warmtegeleidingscofficint lambda waarde is zeer laag w mk waardoor een uitstekende thermische isolatie van de verplaatste lucht wordt bekomen heb je belangstelling in verdelers glaswol Het zeer lage volumegewicht kg m vergemakkelijkt het hanteren en bevestigen van de kanalen. De brandveiligheid van de platen is door testrapporten gekenmerkt als niet ontvlambaar..