Menu Sluiten

Offerte Zakelijke Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over offerte zakelijke isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Offerte Zakelijke Isolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte zakelijke isolatie

bel ons menu home diensten renovatie buiten gevelbepleistering gevelreiniging renovatie reinigen bedrijfsgebouwen gevelisolatie voegwerken scheurherstel hydrofoberen of impregneren betonherstellingen terrasrenovatie schilderwerken moluren kaleien stellingbouw renovatie binnen schilderwerken schrijnwerken en meubelen op maat natuursteen kelderdichting close referenties over ons vacatures contact offerte aanvragen home diensten gevelrenovatie scheurherstel scheurherstel het metselwerk in uw gevel heeft onder diversen invloeden te lijden offerte zakelijke isolatie schatting aanvragen Hier kunnen dan ook perfect scheuren in uw gevel ontstaan. Verbeek group bied diversen mogelijkheden om deze te herstellen en op te lossen. Scheurherstel u gevel vertoont scheuren en u heeft meermaals getracht deze te repareren. Scheuren uitkrabben en terug invoegen volstaat in de meeste gevallen niet. Scheuren kunnen in uw gevel op verschillende manieren ontstaan. Zetting van het gebouw krimp in het metselwerk weersinvloeden funderings problemen te denken aan grondwater veranderingen slechte fundering etc slechte kozijn.

home over ons ontstaan premies vacatures diensten gevelbepleistering gevelisolatiesystemen gevelrenovatie restauratiewerken gevelreiniging en ontmossen gevelbekleding en steenstrips algemene schilderwerken kaleien pleister en gyprocwerken waterdichtings injectiewerken betonherstellingen projecten projecten crepi projecten kalei projecten schilderwerken contact toggle navigation home over ons ontstaan premies vacatures diensten gevelbepleistering gevelisolatiesystemen gevelrenovatie restauratiewerken gevelreiniging en ontmossen gevelbekleding en steenstrips algemene schilderwerken kaleien pleister en gyprocwerken waterdichtings injectiewerken betonherstellingen projecten projecten crepi projecten kalei projecten schilderwerken contact over gevelmeesters gevelmeesters al van bij de opkomst van gevelbepleistering en isolatie in belgi is gevelmeesters actief betrokken in deze materie. Door deze ervaring en continue scholing van het personeel garandeert gevelmeesters u een kwalitatieve en doorgronde uitvoer.

Bericht over Offerte zakelijke isolatie

skip to content home over ons diensten merken realisaties offerte contact merkenmfiadmint waterdichting bij de boer kan je een complete range van waterdichte oplossingen vinden. Al sinds kan je op soprema rekenen voor innoverende oplossingen voor de bescherming van gebouwen. Isolatie een ruim assortiment innovatieve isolatieoplossingen. Iko insulations maakt deel uit van de iko group zij produceren o.a. Isolatie. Toebehoren lichtstraten sinds biedt bendec een volledig nieuw gamma aan dakranden die ze intern behandelen en verdelen. Van boven heeft heel veel praktijkervaring en is een van de grootste producenten in hun vakgebied. Voor iedere toepassing leveren ze een lichtdoorlatend kunststof product meer info bekijken over offerte zakelijke isolatie Gjm daktechniek bvba nijverheidsstraat balen t. . F. . M. Infogjmdaktechniek.be vraag vrijblijvend een offerte aan copyright gjm daktechnieken algemene voorwaarden website door moreit deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn n.