Menu Sluiten

Isolatiewaarde Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatiewaarde cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatiewaarde Cellulose

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiewaarde cellulose

home producten kontakt nieuws links downloads wie zijn wij site map vloerrandbekisting producten gt vloerrandbekisting gt f element technische fiche f element technische fiche beschrijving foto s techniche fiche verwerking productlijst beschrijving de lohrelement vezelcementplaten worden o.a. Als voetmateriaal bij vloerrandbekistingen en bij lateibekistingen isomassiefwandbekistingen en alle overige bekistingen toegepast. Materiaal vezelcementplaat materiaalsoort vezelcementplaten zijn plaatvormige goederen die met behulp van cement volgens de din en onder toevoeging van toeslagstoffen als cellulose kunststofvezels en mineralen in een vlakpersprociumldiuml worden geproduceerd isolatiewaarde cellulose met gegarandeerde rendementsstijging Eigenschappen zeer goede bestendigheid tegen vocht vorstbestendig en met hardmetaal gereedschap te bewerken. Het .

menu open button menu close button embleem het leemniscaat is een bioecologisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van pleister en isolatie. Ons verhaal onze realisaties pleisteren isoleren stampleem leem traskalk kalkpleister glanspleister kalkhennep stro houtwol cellulose de vakmannen contact facebook onze realisaties het leemniscaat is gespecialiseerd in pleisterwerken met leem en kalk en isolatiewerken met hennep en stro zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Meer over de methode a. Pleisteren b. Isoleren of de materialen . Leem . Traskalk . Kalkpleister . Glanspleister . Kalkhennep . Stro . Houtwol . Cellulose a. Pleisteren leem zand klei zilt lus water . Leem als moeder van alle bouwmaterialen is leem een bijzonder creatief materiaal dat.

Berichtgeving over Isolatiewaarde cellulose

houtskeletbouw daken bijgebouwen amp gevelbekleding referenties nieuws over ons contact houtskeletbouw ecologisch bouwprincipe in opbouw realisaties houtskeletbouw comfortabel wonen in een ecologisch huis. Een investering voor het leven … Op zoek naar een bedrijf dat met passie en vakmanschap je bouwproject realiseert wij hebben een ruime ervaring in houtskeletbouw lage energiewoningen en passiefwoningen in zowel nieuwbouw als in uitbreiding van bestaande woning. Eigen atelier alle houtskeletdelen worden gefabriceerd in eigen atelier. Balken amp wanden worden naar de werf getransporteerd waar ze gemonteerd worden. Korte bouwtijd na montage van alle elementen wordt de dakbedekking alsook ramen amp deuren geplaatst. Op zr korte tijd is een woning wind en waterdicht De prijsbepaling van isolatiewaarde cellulose Nieuwbouw of renovatie houtskeletbouw wordt toegepast in nieuwbouw alsook bij verbouwingen. Houtskeletbouw is veruit de beste methode om een lage energie passief of nul energiewoning te bouwen. Rust in huis door te kiezen voor cellulose isolatie worden de bewoners van onze woningen beschermd tegen koude amp.