Menu Sluiten

Waarom Spouwmuren Isoleren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over waarom spouwmuren isoleren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Waarom Spouwmuren Isoleren

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waarom spouwmuren isoleren

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager referenties klantenreacties wie zijn wij gratis bellen gratis offerte aanvragen geregistreerd aannemer isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie groendak gyprocwerken pleisterwerken schrijnwerk deuren laminaat luchtgommen contact groendak dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie spouwmuurisolatie u bent hier home isoleren spouwmuurisolatie uw professionele partner voor uw spouwmuurisolatie waarom spouwmuren isoleren passend voor uw onderneming Wist u dat bijna van de warmte verdwijnt via uw buitenmuren na het dak is het tijd voor uw muren u kan kiezen voor spouwmuurisolatie of isoleren aan de buitenzijde van uw woning. Bekijk onze referenties het naisoleren van de spouwmuren is naast dakisolatie en vloerisolati.

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers spouwmuurisolatie home realisaties over ons contact offerte halfopen bebouwing lichtaart heel tevreden van het eindresultaat ldquoeen familielid raadde mij aan eens een te informeren bij imemo voor het isoleren van mijn spouwmuren. Ik heb een afspraak gemaakt met bert de projectleider van imemo red. En hij is de muren komen inspecteren. Hij informeerde mij over het isolatieproduct en hoe het isoleren gebeurt. Hij heeft mij ook verteld over de mogelijke subsidies die ik kon krijgen en over het belang van de breedte van de sp.

Kennis over Waarom spouwmuren isoleren

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken meer info bekijken over waarom spouwmuren isoleren Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bestaatuit rijnzand cement zuiver aanmaakwater en hulpstoffen. Een courante manier was vroeger om chappen te versterken aan de hand van glasvezels. isola biedt je een andere nog betereoplossing bluechape. In plaats van glasvezels toe te voegen aan de chape wat trouwens technisch niet meer mag wtcb maken wij gebruik van een toevoeging van een actief element gewo.