Menu Sluiten

Wooncomfort Zoldervloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over wooncomfort zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Wooncomfort Zoldervloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wooncomfort zoldervloerisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan times hoofdnavigatie totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact secundary menu home over ons waarom verbouwen met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures contact bel gratis secondary menu home over ons waarom verbouwen met renoffice over renoffice nieuws aannemers gezocht onze aanpak getuigenissen vacatures main navigation totaalrenovatie woningen appartementen kantoor deelrenovatie badkamers dakrenovatie gevelrenovatie keuken zolder aan en bijbouw leefruimte veranda bijbouw uitbreiding realisaties contact zoeken zoeken times of laat het door ons zoeken wij nemen dan spoedig contact met jullie. Menu you are here home nieuws renoveren in deel dit artikel terug naar overzicht renoveren in renoveren in wordt weer een beetje anders dan in . De wetgeving energienormen en premies veranderen immers elk jaar. Wil je wet.

menu home referenties service over dakrent contact dakwerken isolatiewerken gevelbekleding houtskeletbouw gratis offerte isolatiewerken voor uw dak zoldervloer of gevel de isolatie van uw woning zorgt niet alleen voor een aangenaam wooncomfort maar garandeert ook een lage energiefactuur wooncomfort zoldervloerisolatie zijn zeer gegeerd Bij nieuwbouw is het vanzelfsprekend om goed te isoleren om de wettelijke energienorm te halen. Voor oudere woningen of gebouwen heeft een goed uitgevoerde isolatie meteen invloed heeft op het actuele energieverbruik en de hieraan verbonden kosten. Welke isolatiewerken heeft u nodig dak isolatie zoldervloer isolatie gevel isolatie dakisolatie met een correct uitgevoerde dakisolatie krijgt u de meest rendabele vorm van isoleren. Zo niet verliest u maar liefst tot van de warmte. Met andere woorden u bespaart een hoop geld wij isoleren hellende en platte daken zowel voor nieuwbouw als renovaties van alle soorten gebouwen bekijk onze keuze in wooncomfort zoldervloerisolatie Afhankelijk van uw wensen en de noden van uw gebouw gebruiken we een isolatiemateriaal dat hierin optima.

Kennisbank over Wooncomfort zoldervloerisolatie

dakwerken.vanloffeltpandora.be platte daken voor platte daken en groendaken wordt gebruik gemaakt van derbigum roofing. Derbigum heeft een levensduur van jaar. Andere waterdichte oplossingen hebben een levensduur van tot jaar deze moeten dan worden vervangen en er moet opnieuw geiumlnvesteerd worden in de vernieuwing van uw plat dak. Bovendien zijn deze minder resistent en hebben daarom hogere onderhouds en reparatiekosten. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat na jaar een nieuwe laag derbigum volstaat om de levensduur van uw plat dak met nog eens jaar te verlengen. Het plaatsen van platte daken is deacute specialiatie van vanloffelt. Het eigen team van stuk voor stuk professionele dakwerkers zorgt voor een perfecte afwerking en tientallen jaren zorgeloos wooncomfort. Platte daken hellende daken dak en zolderisolatie dakramen en koepels vanloffelt dakwerken bvba peerweg tongeren tel. fax .