Menu Sluiten

Vloeropbouw Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloeropbouw vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloeropbouw Vloerisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloeropbouw vloerisolatie

home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact chapewerken met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding chape ook wel dekvloer of ondervloer genoemd is onmisbaar voor uw vloeropbouw. Chape wordt rechtstreeks op uw betonnen draagvloer aangebracht of bovenop een gekozen vloerisolatie. Alle leidingen en afvoerbuizen worden door deze chape bedekt. Ook uw vloerverwarming wordt door deze chape bedekt vloeropbouw vloerisolatie maatwerk Om deze dekvloer te verstevigen worden chapenetten als wapening gebruikt. Bij vloerverwarming worden deze chapenetten ook wel vervangen door een wapening met vezels. Deze vezels zorgen voor extra elasticiteit in de chape en een verhoogde stabiliteit. Niet onbelangrijk bij temperatuurschommelingen veroorzaakt door uw vloerverwar.

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home uitvoering professionele plaatsing je nieuwbouw of renovatie laten isoleren door professionals doe beroep op een erkende betopor partner of maks het eigen plaatsingsbedrijf van betopor voor een correcte uitvoering met de authentieke betopor isolatiematerialen. Een betopor partner staat garant voor kwaliteit een geattesteerde isolatiewaarde en plaatsing volgens de regels van de kunst. Geen lucht in zakjes vraag hier onze partnerlijst aan wat zijn de voordelen garanties naar volledige vloeropbouw authen.

Informatie over Vloeropbouw vloerisolatie

ned eng home bedrijfsprofiel agglofoam contact sportmatten isolatie vloerisolatie muurisolatie duurzaam bouwen sportvloeren meubelindustrie leidingbouw verpakking automotive isolatie toenemende geluidsoverlast in de loop der tijd zijn we met zijn allen steeds meer geluid gaan produceren en onze geluidsbronnen zijn steeds krachtiger geworden Extra uitleg over vloeropbouw vloerisolatie Meer dan van de bevolking wordt regelmatig geconfronteerd met een te hoog niveau van lawaai vliegtuigen boven onze hoofden te luide muziek bij de buren machines op de werkvloer het verkeer op straat enz. Lawaai is daarom een groeiende oorzaak van gezondheidsproblemen en leidt steeds vaker tot irriterende toestanden. Europese studies tonen aan dat s.