Menu Sluiten

Diensten Isolaties

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Aanbeveling Isolaties – Advies Isolaties – Bevestigingsmateriaal – Bezettingsmateriaal – Droogbouw – 

Wenst u meer info over diensten isolaties kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Diensten Isolaties


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten isolaties

NO AI

infopubrox.be blog realisaties home pubrox diensten isolatie gevelisolatie gevelbekleding gevelbepleistering steenstrips houten gevelbekleding renovatie gevelreiniging vochtbestrijding kelderdichting voor architecten projectbouw contact offerte blog realisaties vrijblijvende offerte vraag een offerte home diensten isolatie gevelisolatie duurzaam isoleren gevelisolatie door pubrox duurzame gevelisolatie en met kennis van zaken uw gevel verfraaien dan bent u bij pubrox aan het juiste adres. Goede gevelisolatieis de dag van vandaag een must. Door de stijgende energieprijzen de klimaatverandering en de strengereeuropese regels voor isolatie is iedereen genoodzaakt om duurzamer en energievriendelijker te gaan leven. Met een goed gesoleerde woning door kwalitatievegevelisolatieingebouwd in degevelbepleistering zet u een grote stap in de juiste richting diensten isolaties raming aanvragen Want uw woning verliest minder warmte en uw comfort zal toenemen. Zowel voor renovatieprojecten en projectbouw als vo.

skip to content home diensten foto s contact privacy menu home diensten foto s contact privacy search search close this search box. Thermische isolatie het belang van een degelijke isolatie zal niemand ontkennen. Door het kiezen van de juiste isolatiematerialen kan je uw wooncomfort verbeteren en besparen op je energiefactuur. Voor de isolatie van je vloer heb je de keuze tussen isolatieplaten en purschuim. Deze thermisch isolerende onderlagen hebben elk verschillende eigenschappen en isolerend vermogen. Afhankelijk van de situatie wordt geopteerd voor een van deze mogelijkheden. Neem contact op levering binnen de termijn met mwk chapewerken onze andere diensten chapewerken akoestische isolatie wapeningen waarom mwk alle projecten groot en klein wij bieden een totaalpakket. Kwaliteit boven kwantiteit steeds werfbezoek voor de uitvoering zonder verrassingen uitvoering op afgesproken tijdstip neem contact op contacteer ons naam email telefoon.

Wetenswaardigheden over Diensten isolaties

voor alle zaken omtrent isolatie bameco is gespecialiseerd in de uitvoering van isolatie werken zoals spouwmuurisolatie kruipruimte isolatie vloerisolatie en dakisolatie Ons aanbod van diensten isolaties infobamecobv.nl over bameco kwaliteitsgarantie isolatie spouwmuurisolatie woningen woningen spouwmuurisolatie nadelen bodemisolatie dakisolatie geluidsisolatie vloerisolatie plafondisolatie diensten isolatie verwijderen thermografisch onderzoek endoscopisch spouwonderzoek vochtonderzoek gevel impregneren isolatieproducten neopixels premium icynene isocell cellulose sonotex cavifoam pur van basf ursa veelgestelde vragen projecten subsidie premie nederland subsidie belgi premie nieuws vacatures voorman isolatiespecialist bij bameco contact gratis adviesgesprek isolatieproducten isolatie producten binnen de isolatiematerialen zijn er enkele isolatie producten te onderscheiden..