Menu Sluiten

Naadloze Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over naadloze dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Naadloze Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Naadloze dakisolatie

skip to content contacteer roofix via nfooxbvb naadloze dakisolatie binnen uw budget home dakwerken platte daken hellende daken dakgoten naadloze aluminium dakgoten zinken dakgoten koperen dakgoten dakisolatie dakramen en lichtkoepels realisaties kraanverhuur nieuws over ons jobs contact dakwerker nodig roofix staat voor u klaar vraag uw gratis offerte aan op zoek naar een kraan info kraanverhuur renovatie en plaatsing van hellende daken meer over hellende daken vraag uw gratis offerte aan renovatie en plaatsing van platte daken meer over platte daken vraag uw gratis offerte aan plaatsing van zinken dakgoten meer over zinken dakgoten vraag uw gratis offerte aan plaatsing van koperen dakgoten meer over koperen dakgoten vraag uw gratis offerte aan dakisolatie voor nieuwe en bestaande daken meer over dakisolatie vraag uw gratis offerte aan plaatsing van dakramen en lichtkoepels meer over dakramen en lichtkoepels vraag uw gratis offerte aan gespecialiseerd in aluminium naadloze dakgoten meer over aluminium naadloze dakgoten vraag uw gratis offerte aan homenathaliet totaalaan.

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact polyfim eco polyfim eco is het basisproduct voor wie zelf zijn isolatiechape wil samenstellen. Polyfim eco bestaat uit gerecycleerde epskorrels. Je kiest zelf de hoeveelheid cement zoals aangegeven op de zak. Polyfim eco is verkrijgbaar in handige zakken van liter. De voordelen van polyfim eco wie kiest voor polyfim eco kan nagenoeg dezelfde resultaten bereiken als bij het gebruik van fim lite fim k k of profim. Je kiest zelf de hoeveelheid cement die wordt toegevoegd. Meng het product eenvoudig met een chapepomp een mixerkuip of een betonmolen. Ondanks het licht gewicht van polyfim eco moet de vloer niet verstevigd worden. Bovendien bespaar je tijd en hoogte met ons product want het functioneert.

Bericht over Naadloze dakisolatie

vaartweg lot fax infopms.be facebook pms nv pump amp mixing service bedrijf isoleren vloerisolatie pur schuimbeton isolatiemortel met eps korrels akoestische of geluidsisolatie dakisolatie chape fotogalerij referenties contact menu close back naadloos gespoten dakisolatie door het naadloos spuiten van soudafoam spf odakisolatie bekomt men een perfect luchtdicht systeem De verscheidenheid van naadloze dakisolatie Deze isolatie heeft een opencellige structuur waardoor men een natuurlijke dampdiffusie krijgt doorheen de dakconstructie en dit in tegenstelling dan met de traditionele pur isolatie waar men een geslotencellig schuim toepast. Door het toepassen van deze isolatietechniek realiseert men niet alleen een perfect woonklimaat maar ook een houten dakstructuur die kan ademen. Bij een eventuele waterinfiltratie kan het hout opnieuw uitdrogen alsook de isolatie waardoor ze haar isoleren vermogen terugkrijgt. De flexibiliteit vansoudafoam spf ogarandeert een blij.