Menu Sluiten

Dakisolatie Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dakisolatie met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dakisolatie Met Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatie met wol

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager referenties klantenreacties wie zijn wij gratis bellen gratis offerte aanvragen geregistreerd aannemer isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie groendak gyprocwerken pleisterwerken schrijnwerk deuren laminaat luchtgommen contact inblazen van een plafond te etterbeek inblazen met knauf supafil inblazen van een plafond gebeurt beter door specialisten. Eerst wordt een strak lucht en dampdicht dampscherm aangebracht. Daarna brengt men openingen aan om tussen het dampscherm en het plafond minerale wol type knauf supafil aan te brengen dakisolatie met wol voor uw firma op maat Email facebook linkedin google vorige volgende isolinvest harelbekestraat deerlijk infoisolinvest.be be menu home isoleren zolde.

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home realisaties realisaties in isolatie vakmanschap in isolatie isofoam werkt gemiddeld zo n werven per dag af en daar zijn we trots op. Ontdek hier alvast enkele van onze isolatieprojecten. Producten pur eps spouwmuurisolatie knauf supafil wol akoestische mat toepassingen muur gevelisolatie vloerisolatie akoestische isolatie zolderisolatie dakisolatie zwembad filter vloerisolatie met eps putte vloerisolatie met eps elverdinge vloerisolatie met eps turnhout vloerisolatie met pur tielrode akoestische isolatie met akoestische mat poederlee vloerisolatie met eps turnhout.

Bericht over Dakisolatie met wol

skip to main content onze diensten realisaties over ons contact hellende daken lees meer platte daken lees meer dakisolatie lees meer zonnepanelen lees meer asbest verwijderen lees meer onze diensten hellende daken platte daken dakisolatie zonnepanelen asbest verwijderen ons bedrijf realisaties contact vraag offerte aan home onze diensten dakisolatie dakisolatie renovatie of nieuwbouw isoleren is niet meer weg te denken in uw project De kosten van dakisolatie met wol Maar opgepast u kan veel meer verkeerd doen door slecht te isoleren dan u denkt condensatieproblemen koudebruggen slechte plaatsing dampschermen overisoleren enz .. Wij volgen de meeste trends en opleidingen om u de isolatieproducten aan te bieden die voor uw dakproject nodig zijn. Vraag een offerte aan naam emailadres wij gebruiken jouw email enke.