Menu Sluiten

Kwaliteitsvolle Dakisolatie Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Isolatie – Dakisolatiematerialen – Dakisolatiewerken – Dakisolatie – Isolatie Oplossingen – 

Wenst u meer info over kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Kwaliteitsvolle Dakisolatie Antwerpen

Dakwerken | Gevels | Houtmaterialen | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken julien dieltjens het bedrijf meer dan jaar ervaring in dakwerken regio antwerpen ruim jaar sinds om precies te zijn kunnen bedrijven en particulieren in en rond antwerpen maar ook elders in vlaanderen rekenen op de kwaliteitsvolle dakservice van julien dieltjens dawerken kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen bedrijf Dieltjens wordt niet alleen geprezen voor de excellentie in dakrenovatie maar klanten weten dat ze ook voor de aankoop van dakbedekkingsmaterialen op de dakspecialist kunnen rekenen. Ontstaan van het bedrijf in richte julien dieltjens de zaak op dakwerken julien dieltjens in broechem. Na enkele jaren verhuisde de firma naar wo.

nederlands francais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide voor bouwprofessionals pur spuiten aangename kennismaking pur spuiten is werk voor een vakman. Isotrie bewijst dat al meer dan jaar enals een van de pioniers voor isolatie met gespoten of genjecteerde pur De toekomst over kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen Isotrie voldoetaan de kwaliteitsnorm atg uitgevaardigd door het wetenschappelijk en technisch centrum voor de bouw wtcb. Dit betekent dat onze realisaties regelmatig worden gecontroleerd door inspecteurs van het seco. u mag dan ook vertrouwen op een kwaliteitsvolle uitvoering. Onze gespecialiseerde en uitstekend opgeleide .

Kennisgeving over Kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen

onze diensten totaalrenovatie kroonlijsten gevelbekleding platte daken pannen leien over ons onze aanpak realisaties vacatures contact platte daken zowel herstelling als plaatsing voor de herstelling of plaatsing van platte daken bent u bij antwerpse dakwerken aan het juiste adres.antwerpse dakwerken kiest bij platte daken voor volgende standaard opbouw dampscherm een absolute must bij platte daken. Een professioneel geplaatst dampscherm vermijdt dat dakisolatie vochtig wordt. Isolatie we kiezen steeds voor isolatie van minimum mm dik tweelaagse dakbedekking platte daken werken we af met bitumen dit materiaal heeft een levensduur van minstens jaar of epdm een levensduur van minstens jaar bij een renovatie of herstelling van uw dak denken we samen we met u na over de gepaste oplossing op maat. Is uw huidige dakbedekking nog in goede staat maar onvoldoende gesoleerd dan be.