Menu Sluiten

Thermische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische dakisolatie

contacteer ons home te koop filosofie kenmerken van de kwadraatwoning impressies u heeft bouwgrond te koop bouwen op uw eigen bouwgrond contacteer ons prestigieus wonen op ruim min. Van leuven terug naar overzicht verkocht everberg epeil zero co everberg rustig en groen op ruim km van bertem als een dorp van vroeger een gloednieuw project van unieke superstijlvolle highend woningen architectonisch n geheel en rond een centrale as ingeplant thermische dakisolatie raming aanvragen Hier wil men graag wonen rustig geborgen met enkel plaatselijk verkeer op ruim minuten van leuven en alle nodige faciliteiten scholen winkels vlakbij. De exclusieve stadsvilla s op deze uitzonderlijke locatie zijn modern van design ruim en licht en betuigen eer aan de ste eeuw door de hantering van hoge bouwtechnische kwaliteitsstandaarden helemaal op maat van het energie en technologiebewuste hedendaagse gezin. Uitgevoerd in imposant witgrijsbruin genuanceerde gevelsteen zonder voeg lichte crpi en trotse gitzwart.

skip to content dakwerken vandekerckhove welkom bij dakwerken vandekerckhove. Menu home dakwerken nieuwbouw platte daken dakrenovatie zink en koperwerk dakisolatie gevelbekleding dakvensters contacteer ons gevelbekleding gevelbezetting in natuur of kunstleien of zink biedt u dak een optimale bescherming tegen vochtige muren Onze suggestie over thermische dakisolatie De thermische isolatie tussen de muur en gevelbekleding bespaart u energie die een belangrijke meerwaarde biedt voor u woning. website by www.akoni.be websites software development .

Kennisgeving over Thermische dakisolatie

emailprotected vakkennis gratis offerte home isolatiewerken realisaties contact home isolatiewerken realisaties contact duurzaam verbouwen energiezuinig zijn met thermische isolatie duurzaam verbouwen energiezuinig zijn met thermische isolatie de isolatie van isomobil kwaliteit met een korte terugverdientijd de waarde van goede isolatie is niet te onderschatten. Op lange termijn is het terugverdieneffect erg groot. Maar als u duurzaam en energiezuinig wil bouwen heeft u de juiste thermische isolatie nodig en een vakman die jaren ervaring heeft. Want isoleren is een delicaat werk dat u door een specialist moet laten doen. Hoogstaande isolatie bij isomobil hebben wij sinds ervaring in de isolatie regio malle in kantoren industrile gebouwen loodsen huizen en stallen. Bij ons bent u dus zeker van de beste kwaliteitsgarantie voor alle isolatiewerken. De .