Menu Sluiten

Minerale Ingeblazen Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over minerale ingeblazen wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Minerale Ingeblazen Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minerale ingeblazen wol

fr de en klantenportaal klantenportaal ontkoppeling contact offerte en bestelling epccertificaat elektrische keuring gecombineerde aanbiedingen stookolietank keuring qa jobs fr nl en une question gratis infocertinergie.be welke isolatie moet u kiezen voor uw muren bij een binnenrenovatie juli actualiteit epc manieren om uw binnenmuren te isoleren bij een renovatie het renoveren van het interieur van uw woning gaat vaak gepaard met het verbeteren van de isolatie van de muren. Dit is ook een belangrijk punt als u uw energiescore wilt verbeteren. U kunt renovatiepremies aanvragen om u financieel te helpen in dit renovatie project. Let wel dat u vooraf een energieaudit van uw woning dient uit te voeren. Isolatie van bin.

skip to content menu menu startpagina vloerisolatie vloerisolatie wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. Wie ook tijdens koude winterdagen wil genieten van een warme vloer weet wat hij moet doen goed isoleren. Bovendien krijgt vocht dankzij vloerverwarming geen enkele kans n moet je minder stoken. Dat resulteert in een lagere energiefactuur. Je woning wordt dus alleen maar duurzamer en aangenamer van een degelijke vloerisolatie minerale ingeblazen wol zijn zeer gewild Klinkt goed toch maar je vraagt je misschien af of jouw betonvloer of zoldervloer in aanmerking komen. En welke kosten er aan de isolatie verbonden zijn De verkoopprijs van minerale ingeblazen wol Het is en blijft namelijk een investering. Wij geven antwoorden informatie over vloerisolatie voor j.

Wat je wil weten over Minerale ingeblazen wol

home onze activiteiten isoleren lucht en winddichting ventilatie binnenafwerking buitenafwerking advies certifiring over ons materialen iq cellulosevlokken leem natuurkalk kalkhennep houtvezelmatten en platen fermacell gipscellulose afwerkplaten proclima voor lucht en winddichting celit onderdak en wandplaat kurk tadelakt thermowood gevelbekleding argio contact zoeken… Rsaquo lsaquo iq iq is het merk van cellulosevlokken die wij gebruiken waarvoor we drie door isoproc erkende plaatsers in dienst hebben. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om de vlokken in of op een constructie te blazen of licht vochtig tegen een constructie te sproeien. Deze vlokken zijn gemaakt van onverdeeld papier en zijn dus gerecycleerd. Er wordt enkel een percentage zouten aan toegevoegd tegen schimmelvorming en om de brandwerendheid te vergroten. Omdat de vlokken ingeblazen worden sluiten ze altijd perfect aan op de constructie. Daardoor kunnen er geen holtes ontstaat. Cellulosevlokken hebben een hoog isolere.