Menu Sluiten

Cellulosevlokken Blazen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken blazen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken Blazen

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken blazen

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning info project renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning jaar locatie afsnee architecten bast architects amp engineers projectteam stefanie neerinck en emily ampe extra info epeil . Kpeil . Bioecologisch eengezinswoning renovatie houtskeletbouw laagenergie architectuur . Het project is gelegen op een site met een beschermd monument cellulosevlokken blazen leverancier In de bestaande schuur wordt een houtskeletbouw geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van fscgelabeld hout en het houtskelet wordt ingeblazen met cellulosevlokken. De leefruimtes worden zuidgericht voor een optimale lichtinval te garanderen. De ramen aan de zuidgevel worden voorzien van screens. Verder werd geopteerd voor het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler. Vorige project kaho dubo campus gent terug naar overzicht volgende project plattelandswoning stijlvol en duurzaam gerenoveerd copy bast taal naa.

home onze activiteiten isoleren lucht en winddichting ventilatie binnenafwerking buitenafwerking advies certifiring over ons materialen iq cellulosevlokken leem natuurkalk kalkhennep houtvezelmatten en platen fermacell gipscellulose afwerkplaten proclima voor lucht en winddichting celit onderdak en wandplaat kurk tadelakt thermowood gevelbekleding argio contact zoeken… Rsaquo lsaquo iq iq is het merk van cellulosevlokken die wij gebruiken waarvoor we drie door isoproc erkende plaatsers in dienst hebben. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om de vlokken in of op een constructie te blazen of licht vochtig tegen een constructie te sproeien. Deze vlokken zijn gemaakt van onverdeeld papier en zijn dus gerecycleerd Enige opheldering over cellulosevlokken blazen Er wordt enkel een percentage zouten aan toegevoegd tegen schimmelvorming en om de brandwerendheid te vergroten. Omdat de vlokken ingeblazen worden sluiten ze altijd perfect aan op de constructie. Daardoor kunnen er geen holtes ontstaat. Cellulosevlokken hebben een hoog isolere.

Data over Cellulosevlokken blazen

bouwverlof vanaf vrijdag december tot en met zondag januari prettige feesten. Activiteiten prefab houtskeletbouw houtskeletbouw houtmassiefbouw buitenschrijnwerk interieur gevelbekleding ruwbouw technieken realisaties ruwbouw houtbouw technieken interieur over ons wie zijn we aanpak geschiedenis partners jobs contact houtbouw duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen met houtskeletbouw samen met de noordboom maakt u van uw woning een woning met een aangenaam binnenklimaat een woning met opmerkelijk lage energiekosten een woning die beperkt couitstoot bouwen en verbouwen met houtskeletbouw houtskeletbouw wat is dat houtskeletbouw is de methode die we toepassen. De concrete detaillering hangt af van project tot project de bouwheer bepaalt in welk huis ze willen wonen wij brengen onze technische vakkennis dan in om een optimale woning te realiseren. We stellen daarbij het gebruik van een aantal bioecolog.