Menu Sluiten

Hoogwaardige Minerale Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over hoogwaardige minerale glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Hoogwaardige Minerale Glaswol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hoogwaardige minerale glaswol

contacteer ons home te koop filosofie kenmerken van de kwadraatwoning impressies u heeft bouwgrond te koop bouwen op uw eigen bouwgrond contacteer ons in alle rust thuiskomen op slechts minuten van leuven terug naar overzicht rotselaar epeil zero co op het einde van een doodlopend straatje in rotselaar realiseerde kwadraat twee prestigieuze werkelijk uniek gelegenwoningen op terreinen van resp. are en are vanwaar toekomstige bewoners permanent zullen kunnen genieten van sprookjesachtige taferelen in alle seizoenen. Deze bijzondere omgeving nodigde ons uit tot aanwending van een erg mooi kleurenpalet voor de woningen het bruingrijs genuanceerd voegloos metselwerk met overwegend gitzwart buitenschrijnwerk combineert verrassend charmant met de licht greige crpi en de originele crmekleurige details in voor en achtergevel hoogwaardige minerale glaswol kostenraming Deze natur.

deplekker joeumll eykenboom bvba links menu voorstelling pleisterwerken gyprocwerken isolatiewerken referenties links contact wanneer kwaliteit echt belangrijk is joeumll eykenboom zaakvoerder omschrijving wanneer je met je muis op een link gaat staan zal de omschrijving van de link in dit venster verschijnen wij hebben ons bedrijf opgestart in . Ondertussen zijn we uitgegroet tot een bvba die al in een feit was Belangstelling i n hoogwaardige minerale glaswol We zijn nog een jong en dynamisch bedrijf met doch al jaren ervaring in deze wereld. Ons hoofddoel is een volledige elektrische installatie te leveren op uw maat waarbij een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding wordt afgeleverd. Als leider in de fabricage van gipspleisters voor de bouw biedt knauf hoogwaardige en praktische oplossingen voor de afwerking van gebouwen. Ontdek onze volledige catalogus .

Feiten over Hoogwaardige minerale glaswol

chapewerken bereik tot chappers in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home chapewerken vraag uw offertes aan welke vloerwerken wilt u laten uitvoeren soort vloerwerken parket leggen laminaat leggen tegels plaatsen chape leggen terras aanleggen pvc vloer leggen vloer isoleren gietvloer leggen renovatie bestaande parket andere vloerwerken hoeveel m betreft het ongeveer wat is de huidige ondergrond huidige ondergrond chape beton bestaande houten vloer bestaande tegelvloer andere ondergrond indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straat huisnummer postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord me.